MINIMUM ORDER BEDRAG IS 25 EURO, onder dit bedrag wordt het geld teruggestort. Wij zijn gesloten vanaf 29 september tot 9 oktober Openingstijden: 10.00 uur tot 16.00 uur Showroom is gesloten.
Voor verbetering van de functionaliteit van deze site, gebruiken we cookies om u te kunnen herkennen, zeker te stellen van een beveiligde verbinding en het verzamelen van statistieken. Indien u akkoord gaat, kunt u op het kruisje rechts klikken.
Hongli Self Heating Fir Theraplast 4 pads

Hongli Self Heating Fir Theraplast

Op basis van het effect van de TDP lamp, die men in ieder chinees hospitaal gebruikt, bestaat er nu een pleister versie. Deze pleister zendt « far  infrared » licht uit gepaard met een diep en zacht indringende warmte. Daar de golflengte van dit « far infrared » licht ongeveer dezelfde golflengte heeft als deze welke het menselijk lichaam uitstraalt, is de penetratie ook dieper en sterker. Deze pleister bevat o.a. 33 verschillende mineralen en oligo-elementen. Thermopad pleister blijft 16 uren werkzaam en warm en activeert de bloed-en energiecirculatie in de meridianen en verdrijft wind en koude. Hij doet ontstekingen afnemen, kalmeert de pijn en versnelt het genezingsproces. Thermopad pleister verbetert ook de microcirculatie.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Hongli Self Heating Fir Theraplast 4 pads

  • Model: Hongli Self Heating Fir Theraplast
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €11,50
  • Excl. BTW: €9,50

Tags: hongli self heating fir therapla