MINIMUM ORDER BEDRAG IS 25 EURO, onder dit bedrag wordt het geld teruggestort.Openingstijden: 10.00 uur tot 16.00 uur Showroom is gesloten. Wij zijn gesloten van 25 mei t/m 8 juni 2023
Voor verbetering van de functionaliteit van deze site, gebruiken we cookies om u te kunnen herkennen, zeker te stellen van een beveiligde verbinding en het verzamelen van statistieken. Indien u akkoord gaat, kunt u op het kruisje rechts klikken.

TDP Lamp / Moxa Lamp

TDP Lamp / Moxa Lamp

TDP Lamp ( ook wel moxa lamp genoemd) staat voor Teding Diancibo Pu  of te wel in het Nederlands Speciaal Elektromagnetisch Spectrum.

In tegenstelling tot de gebruikelijke infra rood lamp heeft de TDP lamp geen rode lamp maar een zwarte schijf die met een carbonlaag bedekt is en 33 verschillende mineralen bevat. Wanneer de mineraal schijf elektrisch verwarmd wordt, zendt die specifieke infrarode elektra-magnetische golven uit binnen het bereik van 2 tot 50 micron. Dit bereik noemt men Infra-Red.

Het gebruik van de TDP lamp wordt al meer dan 30 jaar in China gebruikt. Chinese studies  tonen aan dat de TDP lamp effect op meer dan 100 aandoeningen, waaronder gewrichtspijnen, rugpijn, artritis, huidaandoeningen etc,

Vele instituten en ziekenhuizen in China, hebben deze Chinese wonderlamp getest en bevestigd dat de energetische werking van het menselijk lichaam duidelijk beter is dan bij gewoon infra-rood licht.

Weergegeven:
Sorteren op:

Infrared lamp TDP lamp moxibustion triple physiotherapy instrument

Infrared lamp TDP lamp moxibustion triple physiotherapy ..

€234,00
Excl. BTW: €234,00

TDP Lamp CQ 36 Dubbele kop

TDP Lamp CQ 36 Dubbele kopCQ 36 behoort tot de tweede ge..

€249,94
Excl. BTW: €206,57

TDP Lamp CQ 29

TDP Lamp CQ 29CQ 29 behoort tot de tweede generatie..

€166,98
Excl. BTW: €138,00